Alapítványi támogatás

Az alapítványoknak, egyesületeknek, nonprofit szervezeteknek többféle lehetőségük van támogatások megszerzésére. Van egy rendkívül jó lehetőség, mely nem túl ismert. Cikkünkkel ezt a hiányosságot igyekszünk pótolni.

alapítványi támogatás
Alapítványi támogatás

Alapítványi támogatás a Google-től

A Google gyakran támogat társadalmilag hasznos ügyeket. Nincs ez másképp a nonprofit szervezetek esetében sem. Az óriás vállalat a hirdetési hálózatának használatával segíti azokat. A hirdetési támogatási program neve: Google Ad Grants

Az alapítványi támogatás mértéke

A Google havi 10 000 dollár hirdetési keretet biztosít a program szabályainak megfelelő alapítványoknak.

Mire érdemes felhasználni ezt az alapítványi támogatást?

A program lehetőséget biztosít adó 1%-ok, és egyéb adományok gyűjtésére, brand építésre (mely a későbbiekben hatékonyan növeli a begyűjtött adományok mennyiségét), illetve önkéntesek toborzására is ideális opció.

A 10 000 dolláros havi költségkeret mértéke olyan nagy, hogy abból a fentebb felsoroltak mindegyikére elegendő lehet!

Kik pályázhatnak a támogatásra?

Minden olyan egyesület, alapítvány és nonprofit társaság pályázhat a támogatásra, amely rendelkezik CivilTech regisztrációval, és a cégbíróság általi közhasznú státusszal, és/vagy az 1996. évi CXXVI. törvény 4. § (1) bekezdés a) pontja szerinti kedvezményezettek körébe tartozik.

Kik nem kaphatnak a Google Ad Grants féle alapítványi támogatásból?

A programban való részvételre nem jogosultak a kormányzati szervek, testületek, a kórházak és egészségügyi szervezetek, valamint az iskolák, egyetemek és felsőoktatási intézmények.

A Google az oktatási intézmények számára más típusú támogatást nyújt. Ha az Ön szervezete ebben érintett, látogasson el az alábbi webhelyre!

https://edu.google.com/

Hogyan regisztrálhat erre az alapítványi támogatásra?

Weboldalunkon lépésenként bemutatjuk a folyamatot, hogy az Ön által képviselt szervezet is könnyedén bekerülhessen a programba. Az ezzel kapcsolatos részletes leírásunkat ITT találja.

A regisztráció főbb lépései:

  • CivilTech regisztráció
  • Az összes szabályzat és követelmény megismerése, teljesítése és elfogadása
  • Google nonprofit szervezeteknek – regisztráció
  • Google Ad Grants jogosultsági űrlap kitöltése

Hogyan segíthetünk a siker érdekében?

Célunk, hogy a lehető legtöbb jogosult szervezet éljen a program által kínált nagyszerű lehetőséggel, mert a szervezetek számára létfontosságú, hogy az adó 1%-ok és egyéb adományok hozzájuk kerülhessenek.

Ehhez elengedhetetlen, hogy széles körben érhessenek el embertömegeket. A Google hirdetésein keresztül ez kiválóan megvalósítható – ráadásul az Ad Grants program keretein belül gyakorlatilag ingyen.

Nem kell a regisztráción kívül más, csak professzionálisan felépített hirdetési fiók, illetve annak körültekintő kezelése.

A programban történő bentmaradásnak szigorú feltételei vannak, így mindenképpen javasolt szakértő kezekbe helyezni a hirdetési fiók kezelését.

A regisztrációs folyamat során is iránymutatással szolgálhatunk megbízóinknak, ráadásul a szakértői hirdetési fiók kezelését is biztosítani tudjuk sokéves seniori tapasztalatunkkal, és Google minősítéseinkkel.